030320_coronavirus_image_from_cdc.jpg

Beste cliënt, ouder, partner,

De coronacijfers liegen er niet om. Er dienden strengere maatregelen te komen om het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames te doen dalen. Ook wij zullen ons steentje hierin bijdragen door de verstrengde maatregelen te volgen.
 
De volgende maatregelen worden toegepast vanaf 2/11/2020:

  • De mobiele en ambulante begeleiding gebeurt altijd op afstand. De thuisbegeleids(st)er kan ondersteuning bieden via mail, telefoon, videobellen via Teams of Whatsapp, chatten via Teams of de anonieme autismechat van Liga Autisme Vlaanderen.

  • GIO-begeleidingen (Globale Individuele Ondersteuning in de kinderopvang of (kleuter)klas kan ook gebeuren op afstand, indien de opvang of school de toegang ontzegt.

  • De Autitheek is gesloten voor bezoekers en materiaal kan niet meer worden uitgeleend. Reeds ontleende boeken kunnen binnen gebracht worden aan de inkomhal in de voorziene doos.

  • Het secretariaat blijft telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de openingsuren. Er is slecht één iemand aanwezig op het secretariaat.

 

Bovenvermelde maatregelen zijn geldig voor een minimumperiode van 6 weken en worden toegepast tot minstens 13/12/2020. Mogelijks wordt deze periode nog verlengd indien dit wordt opgelegd door de federale overheid.

Indien hierover vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Bjorn Ramaekers
Directeur

VERSTRENGDE CORONAMAATREGELEN

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

MENU

Over ons

Zorgaanbod

Vormingen

Autisme

Liga Autisme Vlaanderen

MEER INFO

Nieuws

Werken bij LSA

Steun ons

Uw mening

GDPR/DRM

Links

Cookie Policy

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

© Limburgse Stichting Autisme 2020