030320_coronavirus_image_from_cdc.jpg

Beste cliënt, ouder, partner,

De coronacijfers liegen er niet om. Er dienden strengere maatregelen te komen om het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames te doen dalen. Ook wij zullen ons steentje hierin bijdragen door de verstrengde maatregelen te volgen.
 
De volgende maatregelen worden toegepast vanaf 2/11/2020:

  • De mobiele en ambulante begeleiding gebeurt altijd op afstand. De thuisbegeleid(st)er kan ondersteuning bieden via mail, telefoon, videobellen via Teams of WhatsApp, chatten via Teams of de anonieme autismechat van Liga Autisme Vlaanderen.

  • GIO-begeleidingen (Globale Individuele Ondersteuning) in de kinderopvang of (kleuter)klas kan ook gebeuren op afstand, indien de opvang of school de toegang ontzegt.

  • De Autitheek is gesloten voor bezoekers en materiaal kan niet meer worden uitgeleend. Reeds ontleende boeken kunnen binnengebracht worden aan de inkomhal in de voorziene doos.

  • Het secretariaat blijft telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de openingsuren. Er is slecht één iemand aanwezig op het secretariaat.

 

Bovenvermelde maatregelen zijn geldig totdat er opnieuw versoepelingen zijn. In dat geval worden cliënten hiervan op de hoogte gesteld.  

Indien hierover vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Bjorn Ramaekers
Directeur

VERSTRENGDE CORONAMAATREGELEN