birgit 2-2.jpg

DAGBESTEDING

De Kapelanij, een brasserie in het hartje van Zutendaal, biedt horecagerichte dagbesteding aan voor jongeren en volwassenen met autisme.

HORECAGERICHTE DAGBESTEDING IN DE KAPELANIJ

De Kapelanij is een brasserie gelegen in Zutendaal waar vanuit de Limburgse Stichting Autisme een dagbesteding wordt aangeboden voor personen met ASS. Op ieders maat wordt er een takenpakket uitgewerkt en kan er onder
begeleiding geholpen worden
in de keuken en de bediening.


In de keuken wordt er geholpen bij het wassen en snijden van groenten, gerechten klaarmaken en het dresseren van borden, de afwas en het proper houden van de keuken. In de bediening behoort het opnemen van bestellingen en het bedienen van klanten tot het takenpakket. Verder zijn er ook algemene taken zoals het strijken van handdoeken, onderhoud van het terras, indraaien van bestek en flesjes sorteren.


Ieders takenpakket wordt op maat opgesteld. Regelmatig wordt dit door de begeleiding en het personeel van de Kapelanij geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig. Op regelmatige basis worden hiervoor gesprekken met de deelnemers georganiseerd.


Personen met een diagnose ASS kunnen vanaf 16 jaar terecht in onze werking indien zij beschikken over middelen voor dagbesteding binnen rechtstreekse of niet rechtstreekse hulpverlening (RTH of PVB).


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

 

CONTACTGEGEVENS

De Kapelanij

Vijverplein 5

3690 Zutendaal

Tel.: 0477 871 354

Email: LSA.Dagbesteding@wegwijs.stijn.be

 

Open van maandag tot vrijdag, telkens van 9u30 tot 16u00

Kathelijne1-2.jpg
Kris2.jpg
birgit 2-2.jpg
IMG_20181130_121251-2.jpg