top of page
Bobbejaanland3.jpg

FAMILIEDAG VIJVERPLEIN

ZATERDAG 23 SEPTEMBER IN BOBBEJAANLAND

En dat vieren we samen met onze bewoners en hun ouders, broers en zussen en begeleiders en hun gezin tijdens een familiedag in Bobbejaanland op zaterdag, 23 september. De familiedag is een traktatie van Residentie Vijverplein, en wordt dus volledig door ons bekostigd. Inschrijven via het inschrijvingsformulier hieronder is verplicht.

Indien gewenst, kan je een lunchpakket bestellen. Zie meer info hieronder.

Alle versnaperingen die je in het park zelf aankoopt, zijn op kosten van het gezin.

 

PRAKTISCH 
  • Je zorgt zelf voor het vervoer naar Bobbejaanland, ook voor het vervoer van je kind. Bewoners zullen niet met de bus van Vijverplein naar Bobbejaanland vervoerd worden. 

  • De parkeerkosten worden betaald door Vijverplein en zijn dus gratis

  • De begeleiding ontvangt jullie vlak aan de inkom om 10:00 uur om een glaasje te klinken op het 10-jarig bestaan van Vijverplein. Daarna gaan we als groep naar de inkom i.f.v. de tickets. Wees dus op tijd! 

  • De planning van de dag is volledig zelf te bepalen door het gezin. Je kiest zelf welke attracties je doet en met wie je in het park optrekt. 

  • Lunchpakketten worden samengesteld door Vijverplein en ter plaatsen verdeeld aan degenen die dit besteld hebben. Het lunchpakket bevat een belegd broodje, een appel, een koek en een flesje plat water. De lunchpakketten worden verdeeld door de begeleiding bij ontvangst aan de inkom.

Inschrijven vóór 8/09/2023!

Inschrijven
INSCHRIJVINGSFORMULIER FAMILIEDAG
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je inschrijving! We kijken er alvast naar uit om jullie te zien op de familiedag!

bottom of page