INFOAVOND AUTISME

Tijdens de infoavond wordt een algemene uitleg gegeven omtrent het autisme spectrum stoornis, met de vertoning van de documentaire "De wereld in mijn hoofd", van de Liga Autisme Vlaanderen.

Iedereen is welkom: ouders, grootouders, familie, personen met ASS, professionelen, leerkrachten, studenten en andere geïnteresseerden. 

DE WERELD IN MIJN HOOFD

De documentaire schetst het portret van 3 kinderen met autisme en hun omgeving. Drie kinderen die de wereld op hun eigen manier ervaren. Drie kinderen die gelijkenissen hebben vanuit hun autisme, maar toch ook weer zo verschillend zijn.

De makers van de documentaire willen een inzicht geven in hoe iemand met autisme de wereld beleeft; het voor de buitenwereld "onzichtbare" autisme, zichtbaar maken.

 

​​​KOSTPRIJS

5 euro per deelnemer - ter plaatsen te betalen.

Er is ook de mogelijkheid om de documentaire aan te kopen (10 euro).

Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen hebben wij besloten om alle cursussen/activiteiten op onze dienst of op verplaatsing te annuleren tot september. Deze beslissing is genomen om onze veiligheid en die van jullie te kunnen garanderen. We hopen dat we in het najaar 2021 opnieuw cursussen/activiteiten kunnen organiseren op een veilige manier.

Zodra er data vastgelegd zijn, of als we een online aanbod hebben, maken we dit bekend via onze kanalen. 

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

Logo ESP lang.png

© Limburgse Stichting Autisme 2020