Beringen Be-Mine 8.jpg

#KEIvoorAutisme

Op 2 april was het Wereld Autisme Dag, een dag om extra aandacht te vragen voor personen met ASS.

Waarover gaat deze actie?

#KEIvoorAutisme is een gemeenschappelijk initiatief van Participate!, Liga Autisme Vlaanderen, Vlaamse Vereniging Autisme, Autisme Centraal en de Referentiecentra Autisme Vlaanderen. Het doel is om een stimulans te geven aan de autismevriendelijkheid in Vlaanderen door autisme op een positieve manier in de kijker te zetten. Meer info kan je terugvinden op www.keivoorautisme.be

Ook vanuit de Limburgse Stichting Autisme hebben we ons ‘keitje’ bijgedragen en hebben we in elke stad/gemeente een KEIvoorAutisme gelegd, dit ‘voor een persoon met ASS, een KEI in autisme’. Op vrijdag 2 april hebben wij op sociale media een mooie compilatie van al deze resultaten gepost. Hier kon je dus alle foto’s zien met keien die we over de ganse provincie gelegd hebben, samen met quotes over waarin personen met ASS ‘keien’ in zijn. 

Doe je mee aan onze KEI-toffe actie?

Vanaf 2 april kan je in jouw gemeente of elders in onze provincie op zoek gaan naar een KEIvoorAutisme, hiervan mag je een foto maken en delen op jouw sociale media. Of je mag deze KEI een nieuwe thuis geven en hier dan opnieuw een foto van posten met #KEIvoorAutisme, #wereldautismedag of #limburgsestichtingautisme.

Wil je zelf een KEIvoorAutisme maken?

We hebben een stappenplan gemaakt dat je kan helpen om zelf een KEIvoorAutisme te maken. Dit stappenplan kan je bekijken of afprinten via onderstaande link.

Alvast veel succes!

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

Logo ESP lang.png

© Limburgse Stichting Autisme 2020