scott-webb-xgAcJZRk9_8-unsplash.jpg

Wereld Autisme Dag

Door de Verenigde Naties is 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag. Over de hele wereld worden er op die dag activiteiten georganiseerd om de wereld te sensibiliseren. Autisme is immers niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door corona hebben we ons aanbod dit jaar moeten aanpassen. Lees hier op welke manier wij extra aandacht gevraagd hebben voor mensen met autisme.

Verschillende organisaties (VVA, Liga Autisme Vlaanderen, Participate, Autisme Centraal en de Referentiecentra autisme) hebben een gemeenschappelijke campagne gelanceerd: KEIvoorAutisme. Op deze manier willen ze een stimulans geven aan de autismevriendelijkheid in Vlaanderen door autisme op een positieve manier in de kijker te zetten. Ook onze dienst doet hieraan mee. Wat deze actie precies inhoudt, kan je hier lezen.

Ook onze Assorti-leden zijn gaan wandelen in het kader van een KEIvoorAutisme. 

Verder organiseerde onze dienst in de week van 2 april Babbelboxen waar mensen digitaal konden praten over een bepaald thema, dit in het bijzijn van een moderator. 

Tenslotte organiseren we op woensdag 21 april een webinar 'Wat is autisme'. Wil je meer info of wil je hiervoor inschrijven, dat kan hier.

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

Logo ESP lang.png

© Limburgse Stichting Autisme 2020