top of page
  • Middel 1
  • Middel 2
  • Middel 3
Dewereldinmijnhoofd6.png

DOCUMENTAIRES

De Liga Autisme Vlaanderen werkte mee aan twee filmprojecten om autisme bij kinderen in beeld te brengen.

DE WERELD IN MIJN HOOFD

Een integere documentaire die mensen bewust wil maken van de leefwereld van kinderen met autisme, met een focus op inclusie en verbondenheid. In het verlengde van de documentaire is er een brochure, een website met online vormingspakket en een infosessie ontwikkeld. De brochure met toegangscode tot het online vormingspakket is aan te kopen via de Limburgse Stichting Autisme. Wie interesse heeft in de infosessie kan deze hier ook aanvragen. Tijdens de infosessie wordt aan de hand van de documentaire een basisvorming rondom autisme gegeven.

° De Liga Autisme Vlaanderen werkte hiervoor samen met productiehuis Sylvester.

> Klik hier voor meer informatie over 'De Wereld in mijn Hoofd' en de bijhorende pakketten.

BESTELLEN

De brochure en bijhorende documentaire kost 10,00 EUR per stuk.

Een bestelling plaatsen kan door een mail te sturen naar lsa@wegwijs.stijn.be, met vermelding van het aantal brochures en het adres naar waar de brochure verstuurd mag worden.

Wij bezorgen u zo snel mogelijk een link om de betaling in orde te maken. Na ontvangst van uw betaling, wordt de brochure per post verstuurd naar het door u opgegeven adres.

 

Achteraan de brochure vindt u een code waarmee u online de documentaire kan bekijken.

RADIO FELIX

Deze film maakt deel uit van de reeks Ket & Doc, met kinderen als doelpubliek. Felix is presentator van zijn eigen radio programma: Radio Felix! Hij bericht over politieke wantoestanden en spannende tenniswedstrijden in zijn eigen verzonnen nieuws-wereld. Op school wordt Felix vaak op de proef gesteld door zijn autisme. Hij gebruikt zijn radioprogramma om de confrontaties op school beter te begrijpen. Er wordt bijkomend een lespakket ontwikkeld voor onderwijzend personeel van kinderen vanaf 10 jaar.

° De Liga Autisme Vlaanderen werkte hiervoor samen met Associate Directors, Ketnet, J.E.F. en VAF.

> Klik hier voor meer informatie over 'Radio Felix' en de bijhorende inleefpakketten.

bottom of page