kelly-sikkema-XX2WTbLr3r8-unsplash-scale

STEUN LSA

Om de juiste ondersteuning op maat te bieden aan onze cliënten, gaan we steeds op zoek naar nieuwigheden om ons aanbod te verruimen. Hier zijn uiteraard ook de nodige middelen voor, die we zelf niet altijd ter beschikking hebben. Dankzij uw steun of financiële bijdrage kunnen we een volgend project makkelijker waarmaken.

 
STEUN ONS GRATIS VIA TROOPER

Koopt u graag online via webshops? Dan is Trooper zeker iets voor u. Zonder enige extra kost kunnen uw online aankopen geld voor onze vereniging opbrengen.

Ga naar www.trooper.be/LSA Hier vindt u heel wat links naar webshops zoals Coolblue, Decathlon, Torfs, Bol.com, Zalando,… Per aankoop die u via deze links doet, gaat gemiddeld 5% van het aankoopbedrag naar onze dienst, zonder dat het u iets extra kost.

Het kan nog eenvoudiger als u de Trooperbot installeert. Dan verloopt het bovenstaande proces volledig automatisch. Handig!

 
GIFTEN TEGEN FISCAAL ATTEST

LSA is gemachtigd om voor giften vanaf 40 euro een fiscaal attest uit te reiken.

Uw gift is belangrijk omdat de werkingstoelagen van de Vlaamse Overheid niet meer al onze werkingsaspecten dekken. Uw steun is dus een mooie en noodzakelijke aanvulling op de subsidies die we van de overheid ontvangen en kan ingezet worden voor die werkingsaspecten van de dienst die niet of niet meer volledig gesubsidieerd worden.

Na storting op rekeningnummer BE79 3350 0389 8133 ontvangt u van ons automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.

SCHENK EEN LEGAAT 

Indien u een gedeelte van uw nalatenschap wil overmaken aan LSA bij testament, dan kan dat onder de vorm van een legaat. Op deze manier bent u zeker dat u de organisatie, die u bij leven een warm hart toedroeg, ook na uw overlijden nog kan ondersteunen. Een legaat kan zowel een geldsom, een bouwgrond als een gebouw omvatten.

U kan LSA dus financieel steunen door haar op te nemen in uw testament. Dit kan u doen door de vzw Steunfonds Ambulante Diensten als begunstigde op te nemen in uw testament. U kan natuurlijk ook tijdens uw leven een schenking doen aan LSA. 

 

Maar één ding is zeker, indien u de keuze maakt om een legaat te schenken aan LSA, dan weet u alvast dat uw geld, grond of gebouw goed besteed wordt. Want we hebben binnen onze organisatie nog heel wat dromen om te realiseren! Samen met u spannen we ons in om de beste zorg te verlenen aan de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Uw gift maakt wel degelijk het verschil!

 

Meer informatie?

Het opmaken van een testament is een belangrijke gebeurtenis, maar hoeft niet moeilijk te zijn. Zit u hierover met vragen, neem dan vrijblijvend contact op met uw notaris. 

Omwille van organisatorische redenen, vragen we u om legaten en giften over te maken aan: vzw Steunfonds Ambulante Diensten, Donkweg 49 te 3520 Zonhoven met ondernemingsnummer 0429.796.508. 

Deze gegevens stelt u best ter beschikking van uw notaris.

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

© Limburgse Stichting Autisme 2020