top of page
kelly-sikkema-XX2WTbLr3r8-unsplash-scaled-e1586205996574.jpg

STEUN ONS

Om de juiste ondersteuning op maat te bieden aan onze cliënten, gaan we steeds op zoek naar nieuwigheden om ons aanbod te verruimen. Hier zijn uiteraard ook de nodige middelen voor, die we zelf niet altijd ter beschikking hebben. Dankzij jouw steun of financiële bijdrage kunnen we een volgend project makkelijker waarmaken.

STEUN ONS GRATIS VIA TROOPER

Koop je graag online via webshops? Dan is Trooper zeker iets voor jou. Zonder enige extra kost kunnen jouw online aankopen geld voor onze vereniging opbrengen.

Ga naar www.trooper.be/LSA. Hier vind je heel wat links naar webshops zoals Coolblue, Decathlon, Torfs, Bol.com, Zalando, … Per aankoop die je via deze links doet, gaat gemiddeld 5% van het aankoopbedrag naar onze dienst, zonder dat het je iets extra kost.

 
GIFTEN TEGEN FISCAAL ATTEST

LSA is gemachtigd om voor giften vanaf 40 euro een fiscaal attest uit te reiken.

Jouw gift is belangrijk omdat de werkingstoelagen van de Vlaamse Overheid niet meer al onze werkingsaspecten dekken. Jouw steun is dus een mooie en noodzakelijke aanvulling op de subsidies die we van de overheid ontvangen en kan ingezet worden voor die werkingsaspecten van de dienst die niet of niet meer volledig gesubsidieerd worden.

Na storting op rekeningnummer BE79 3350 0389 8133 ontvang je van ons automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.

SCHENK EEN LEGAAT 

Indien je een gedeelte van uw nalatenschap wil overmaken aan LSA bij testament, dan kan dat in de vorm van een legaat. Op deze manier ben je zeker dat je de organisatie, die je bij leven een warm hart toedroeg, ook na jouw overlijden nog kan ondersteunen. Een legaat kan zowel een geldsom, een bouwgrond als een gebouw omvatten.

Je kan LSA dus financieel steunen door haar op te nemen in jouw testament. Dit kan je doen door de vzw Steunfonds Ambulante Diensten als begunstigde op te nemen in jouw testament. Je kan natuurlijk ook tijdens jouw leven een schenking doen aan LSA. 

 

Maar één ding is zeker: indien je de keuze maakt om een legaat te schenken aan LSA, dan weet je alvast dat jouw geld, grond of gebouw goed besteed wordt. Want we hebben binnen onze organisatie nog heel wat dromen om te realiseren! Samen met jou spannen we ons in om de beste zorg te verlenen aan de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Jouw gift maakt wel degelijk het verschil!

 

Meer informatie?

Het opmaken van een testament is een belangrijke gebeurtenis, maar hoeft niet moeilijk te zijn. Zit je hierover met vragen, neem dan vrijblijvend contact op met jouw notaris. 

Om organisatorische redenen vragen we je om legaten en giften over te maken aan: vzw Steunfonds Ambulante Diensten, Donkweg 49 te 3520 Zonhoven met ondernemingsnummer 0429.796.508. 

Deze gegevens stel je best ter beschikking van jouw notaris.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Dankzij verschillende organisaties hebben we al heel wat projecten kunnen realiseren. Hieronder vind je een greep uit de projecten.

IMG_6322.jpg

1200,00 EUR - CERA

Zandlopers%201_edited.jpg

3x € 1 650 - ROTARY CLUB ZONHOVEN

9yeMmDxhQYSvju6wOxg7Fg_thumb_3328.jpg

€ 4 000 - EEN HART VOOR LIMBURG

bottom of page