Arts die Hand van de Patiënt

VORMINGEN VOOR PROFESSIONELEN

Als dienstverlener kom je vaak in contact met personen met autisme en hun netwerk. Ouders van een kind met autisme kloppen in eerste instantie bij jou aan wanneer ze pas de diagnose hebben gekregen. Of een volwassene heeft vragen over zijn of haar dagelijkse routine. Om je te helpen om jouw hulpverlening aan te passen naar de noden van de cliënt, organiseren we ook vormingen voor professionelen.

 

Hoe is het voor een persoon met autisme om op prikkels te reageren? Hoe beleeft hij zijn omgeving? Hoe werken zijn hersenen en welke reacties komen eruit voort? Met het belevingsparcours voor scholen en professionelen ervaar je zelf hoe het is om te leven met autisme.

Een infoavond met algemene uitleg rond het autismespectrumstoornis. Met de vertoning van de documentaire "De wereld in mijn hoofd" van de Liga Autisme Vlaanderen. Iedereen is welkom!

Diensten die specifiek willen werken rond een bepaalde casus of een thema waarmee ze binnen hun werkveld vastlopen, kunnen ook een beroep doen op onze vormingen op maat.

 

Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen hebben wij besloten om alle cursussen/activiteiten op onze dienst of op verplaatsing te annuleren tot september. Deze beslissing is genomen om onze veiligheid en die van jullie te kunnen garanderen. We hopen dat we in het najaar 2021 opnieuw cursussen/activiteiten kunnen organiseren op een veilige manier.

Zodra er data vastgelegd zijn, of als we een online aanbod hebben, maken we dit bekend via onze kanalen. 

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

Logo ESP lang.png

© Limburgse Stichting Autisme 2020