top of page
Therapeut

VORMINGEN OP MAAT VOOR HULPVERLENERS & LEERKRACHTEN

Als hulpverlener of leerkracht kom je vaak in contact met kinderen en personen met autisme en hun netwerk. Ouders zitten met vragen wanneer hun kind pas de diagnose heeft gehad. Volwassenen hebben vragen over hun dagelijkse routine. Om je te ondersteunen in de hulpverlening van de cliënt, organiseren we ook vormingen op maat van hulpverleners.

Scholen of voorzieningen die specifiek willen werken rond een bepaalde casus of een thema, waarmee ze binnen hun werkveld vastlopen, kunnen ook beroep doen op onze knowhow.


Op vraag van de school of voorziening komen wij ter plaatse en gaan we in op jullie vraag aan de hand van een powerpoint, praktische inleefoefeningen en eventuele filmfragmenten gekoppeld aan een theoretische basiskennis over autisme.


VOOR WIE?

Deze vormingen op maat kunnen we aanbieden aan alle scholen (gewoon of buitengewoon, kleuter tot hoger onderwijs) binnen Limburg. Ook voorzieningen voor personen met een handicap en diensten binnen de geestelijke gezondheidszorg of de bijzondere jeugdzorg kunnen beroep doen op onze kennis.

AANVRAGEN

Stuur ons uw gegevens en vraag door via het online aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vormingkalender
bottom of page