handshakes

VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilliger bij de thuisbegeleidingsdienst 

Bent u een ouder van een kind met autisme die na een traject van thuisbegeleiding zijn of haar ervaringen wil delen met gezinnen in begeleiding of op wachtlijst? Biedt u graag een luisterend oor aan en heeft u een groot empathisch vermogen? Dan is de babbelgASStwerking misschien iets voor u?

Aanmelden kan via lsa@wegwijs.stijn.be of 011 55 99 60. We bekijken de mogelijkheden en nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijwilliger in Residentie Vijverplein 

In Residentie Vijverplein, onze woonopvang voor volwassenen met autisme in Zutendaal, bieden we zowel woonondersteuning als dagopvang aan. Maar als we onze bewoners nog wat extra’s willen bieden, zijn andere helpende handen meer dan welkom. 

Vrijwilligers zijn belangrijk, niet alleen in de indirecte ondersteuning (zoals kookactiviteiten, poets of groenonderhoud) maar ook in direct contact met onze bewoners (zoals spelletje spelen, wandelen of andere uitstap maken). Op deze manier vergroten we het sociale netwerk van onze gasten.

Denkt u er aan om vrijwilliger te worden binnen onze organisatie? Dan ontvangen wij u graag met open armen. Jong of oud, voor iedereen hebben we een passende taak.

Aanmelden kan via ver.vijverplein@lsa1.stijn.be of 089 56 98 00. We bekijken de mogelijkheden en nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

© Limburgse Stichting Autisme 2020