handshakes

VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilliger bij de thuisbegeleidingsdienst 

Ben je een ouder van een kind met autisme die na een traject van thuisbegeleiding zijn of haar ervaringen wil delen met gezinnen in begeleiding of op wachtlijst? Bied je graag een luisterend oor aan en heb je een groot empathisch vermogen? Dan is de babbelgASStwerking misschien iets voor jou?

Aanmelden kan via lsa@wegwijs.stijn.be of 011/55 99 60. We bekijken de mogelijkheden en nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijwilliger in Residentie Vijverplein 

In Residentie Vijverplein, onze woonopvang voor volwassenen met autisme in Zutendaal, bieden we zowel woonondersteuning als dagopvang aan. Maar als we onze bewoners nog wat extra’s willen bieden, zijn andere helpende handen meer dan welkom. 

Vrijwilligers zijn belangrijk, niet alleen in de indirecte ondersteuning (zoals kookactiviteiten, poets of groenonderhoud) maar ook in direct contact met onze bewoners (zoals spelletjes spelen, wandelen of een andere uitstap maken). Op deze manier vergroten we het sociale netwerk van onze gasten.

Denk je eraan om vrijwilliger te worden binnen onze organisatie? Dan ontvangen wij je graag met open armen. Jong of oud, voor iedereen hebben we een passende taak.

Aanmelden kan via ver.vijverplein@lsa1.stijn.be of 089/56 98 00. We bekijken de mogelijkheden en nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.