top of page
IMG_5651-2.jpg

WERKEN BIJ LSA

LSA is steeds op zoek naar extra krachten en helpende handen. Ben jij iemand die een meerwaarde kan zijn voor ons team?

Solliciteer op een vacature of spontaan, vind een stageplaats, doe vakantiewerk of help ons als vrijwilligerswerker.

VACATURES/SOLLICITEER SPONTAAN

MEDEWERKER PERSONEELSDIENST - VZW STIJN
28,5/38 - Onbepaalde duur - Hasselt/Regio Limburg

SPONTAAN SOLLICITEREN

Ben jij iemand die het team van enthousiaste thuisbegeleiders kan verrijken? Spontaan solliciteren kan altijd!

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een mail naar LSA@wegwijs.stijn.be met jouw cv en een motivatiebrief. Vermeld voor welke functie en welke locatie je interesse hebt. Je hoort dan zeker nog van ons.

Vacatures

STAGE

Ben jij opzoek naar een fijne stageplaats waar je veel van opsteekt?​

 

Heb je een warm hart voor mensen met autisme? Werk je graag dicht bij huis of met de context van de cliënt? Dan is een stage in bij de thuisbegeleidingsdienst of  Residentie Vijverplein misschien iets voor jou!

Wij nemen stagiairs aan voor de volgende functies/locaties:

 • Thuisbegeleiding (bachelor of master in een sociale en/of pedagogische studierichting)

 • Leefgroepbegeleiders in Residentie Vijverplein, Zutendaal (bachelor of master in een sociale en/of pedagogische studierichting)

We bieden een gezellig team aan, in een leuke voorziening en een informele sfeer.

INTERESSE?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een mail naar LSA@wegwijs.stijn.be. We laten je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Stage

VAKANTIEWERK

Heb je zin een studentenjob tijdens de maanden juli – augustus of doorheen het jaar ? 

Heb je een warm hart voor mensen met autisme? Werk je graag dicht bij huis? Dan is werken als jobstudent bij Residentie Vijverplein of in brasserie/dagcentrum De Kapelanij misschien iets voor jou!

We zoeken volgende vakantiewerkers:

 • Zaalpersoneel voor de brasserie Kapelanij (vanaf 16 jaar)

 • Leefgroepbegeleiders (vanaf 18 jaar – sociale en/of pedagogische studierichting en/of meerdere langdurige relevante stages)

We bieden:

 • Een gezellig team, een leuke voorziening en een informele sfeer

 • Verloning volgens PC319.01 (Vijverplein) of PC302 (Kapelanij)

INTERESSE?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een mail naar LSA@wegwijs.stijn.be. Laat ons weten waarom jij een meerwaarde kan bieden aan ons team als jobstudent en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een verkennend gesprek. 

VRIJWILLIGERSWERK IN RESIDENTIE VIJVERPLEIN

In Residentie Vijverplein, onze woonopvang voor volwassenen met autisme in Zutendaal, bieden we zowel woonondersteuning als dagopvang aan. Maar als we onze bewoners nog wat extra’s willen bieden, zijn andere helpende handen meer dan welkom

Vrijwilligers zijn belangrijk, niet alleen in de indirecte ondersteuning (zoals kookactiviteiten, poets of groenonderhoud) maar ook in direct contact met onze bewoners (zoals spelletjes spelen, wandelen of een andere uitstap maken). Op deze manier vergroten we het sociale netwerk van onze gasten.

Denk je eraan om vrijwilliger te worden binnen onze organisatie? Dan ontvangen wij je graag met open armen. Jong of oud, voor iedereen hebben we een passende taak.

Aanmelden kan via ver.vijverplein@lsa1.stijn.be of 089/56 98 00. We bekijken de mogelijkheden en nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vakantiewerk
Vrijwilligerswerk VVP

VRIJWILLIGERSWERK IN DE AUTITHEEK

Ben jij ouder dan 18 jaar? Stel je dan kandidaat om vrijwilliger te worden in onze Autitheek.

 

Onze autitheek is een documentatie- en informatiecentrum over ASS en gerelateerde thema's. Elke donderdag kunnen ouders, leerkrachten, geïnteresseerden onze autitheek bezoeken en materialen uitlenen. Onze vrijwilligers zorgen voor een warm onthaal, duidelijke uitleg en praktische organisatie van onze autitheek.

Onderaan deze pagina kan je een video terug vinden over onze autitheek.

WAT BIEDEN WE JOU?

In de eerste plaats bieden we jou een warme vrijwilligersplaats met ruimte voor persoonlijke groei. Er is steeds lekkere koffie of thee aanwezig en je kan genieten van gezellige babbels met onze bezoekers, medewerkers en andere vrijwilligers.

We zorgen voor voldoende ondersteuning tijdens je opstartperiode zodat je jezelf helemaal thuis voelt in onze autitheek en de werking hiervan. Na deze opstartperiode zal je ook steeds kunnen terug vallen op ondersteuning.

Je kan onze boeken en materialen gratis uitlenen en je geniet ook van een vrijwilligersverzekering.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • We vragen geen specifieke opleiding of achtergrond. Enige kennis van computers is handig maar zeker niet noodzakelijk. We voorzien hiervoor de nodige opleidingen.

 • Je kan jezelf op donderdag een halve dag per maand vrijmaken, waaruit je kan kiezen uit voormiddag (9u00 – 13u00) of namiddag (13u00 – 16u30). Natuurlijk mogen dit ook meerdere dagmomenten zijn.

 • Je vindt het leuk om met onze bezoekers contact te leggen, uit te leggen hoe onze autitheek werkt en kleine administratieve taakjes te doen. Je kan deze taken zelfstandig uitvoeren.

 • Je bent bereid om een engagement van 1 jaar aan te gaan.

WAT ZIJN DE MOGELIJKE TAKEN?

 • Mensen helpen met boeken / spellen zoeken

 • Boeken sorteren

 • Boeken plastificeren

 • In- uit scannen van boeken

 • Inventaris maken van materialen

 • Spelmateriaal, snoezelkoffer beheren, nakijken op volledigheid

 • Inscannen van materialen waaronder nieuwsbrieven van bv autisme centraal.

 

HOE WORD IK VRIJWILLIGER?

Stuur een mailtje naar vrijwilligers@wegwijs.stijn.be en bezorg ons jouw contactgegevens en leeftijd. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

> Bekijk hier meer info over de Autitheek

Vrijwilligerswerk Autitheek
bottom of page