9TI0ZIZ%RwesTLL2WR2s4g_thumb_32c3.jpg

WERKEN BIJ LSA

LSA is steeds op zoek naar extra krachten en helpende handen. Ontdek hier de mogelijkheden om een meerwaarde te bieden aan ons team.

Regelmatig breiden we onze teams uit met nieuwe krachten. Klik hier voor onze lopende vacatures of solliciteer spontaan.

Ben je op zoek naar een fijne stageplek waar je veel kan bijleren over autisme? LSA biedt per schooljaar beperkte stagemogelijkheden aan, zowel in de thuisbegeleiding als in onze woonvoorziening. Klik hier om stage aan te vragen.​

Wil je je steentje bijdragen als vrijwilliger? Wij zijn steeds op zoek naar helpende handen voor georganiseerde evenementen of activiteiten. Klik hier om je kandidaat te stellen als vrijwilliger. 

Bij LSA kan je een centje bijverdienen als student of vakantiewerker in onze woonvoorziening Vijverplein of brasserie De Kapelanij. Klik hier om vakantiewerk aan te vragen.  

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

Logo ESP lang.png

© Limburgse Stichting Autisme 2020