AutiView-fotobutton-begeleiding_dd376d3d

Heb jij of je kind de diagnose autisme spectrum stoornis (ASS) en heb je begeleiding en ondersteuning aan huis nodig? Dan kan je thuisbegeleiding van LSA aanvragen.

De weg naar thuisbegeleiding

1. Aanmelden
 

De aanmelding gebeurt telefonisch via 011 55 99 60. Tijdens de aanmelding worden enkele basisgegevens genoteerd en wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.

2. Kennismakingsgesprek
 

Tijdens het kennismakings-gesprek wordt de werking van LSA voorgesteld en worden de hulpvragen uitgebreid besproken. Op datum van het kennismakingsgesprek wordt de cliënt op de wachtlijst geplaatst.

3. Wachtlijst
 

De wachttijd is afhankelijk van de leeftijd van de cliënt en de regio waar hij/zij woont. In tussentijd kunnen ouders, partners of het betrokken netwerk adviezen krijgen via ons ondersteunend aanbod.

4. Start thuisbegeleiding

Wanneer de cliënt aan de beurt is, wordt hij/zij gecontacteerd door de begeleid(st)er die zal opstarten. Dit is een vaste begeleid(st)er die 1 tot 2 keer per maand aan huis komt voor begeleiding en ondersteuning.

BEGELEIDING AANVRAGEN

CONTACT

Limburgse Stichting Autisme

Donkweg 49

3520 Zonhoven

011 55 99 60

LSA@wegwijs.stijn.be

> Meer contactgegevens

MENU

Over ons

Zorgaanbod

Vormingen

Autisme

Liga Autisme Vlaanderen

MEER INFO

Nieuws

Werken bij LSA

Steun ons

Uw mening

GDPR/DRM

Links

Cookie Policy

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en kom meer te weten over autisme-gerelateerde thema's en schrijf je in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief 'Magassine'. 

label_Erkend_gesubsidieerd zw.png

Maakt deel uit van

© Limburgse Stichting Autisme 2020